SEDMODNEVNI SEMINAR LIČNOG RAZVOJA U PRIRODI

U PRIPREMI…

GLAVNA TEMA SEMINARA:

MIR, OPUŠTENOST I SREĆA U SVAKOM TRENUTKU ŽIVOTA

Posvetite se svom kreativnom razvoju učešćem na sedmodnevnom intenzivnom seminaru Put Ljubavi i Savršenstva. Kroz predavanja i vežbe, u predivnom ambijentu ekološki čiste prirode našeg poznatog izletišta Divčibare (Sokobanja, Vrdnik…), bliže ćete se upoznati sa sopstvenim neslućenim fizičkim, psihičkim i mentalnim potencijalima.

Celokupni program psihoenergetske transformacije ličnosti sa elementima aerobnih i energetskih vežbi odvijaće se u sali za vežbanje i na zelenim livadama i krševitim padinama i vrhovima okolnih brda, pored bistrih rečica, razigranih potoka i u divnim četinarskim šumama na Divčibarama. Predavanja i vežbe vode iskusni teoretičari i praktičari kreativnog razvoja ličnosti Zlatko i Srđana Kalajdžić sa saradnicima.

U ponudi su i druge lokacije u zemlji i inostranstvu…

 

Sedmodnevni program kreativne transformacije ličnosti sadrži:

 • svakodnevna predavanja*
 • molitve, meditacije na molitvu
 • tehnike opuštanja, disanja, koncentracije
 • program pozitivnih afirmacija
 • šetnje i odlasci u prirodu, plivanje
 • fizičke vežbe i posebne energetske tehnike
 • kreativne radionice, slobodne aktivnosti
 • rad sa slikama uspeha (dnevnik, ciljevi, slike)
 • pravilna i zdrava ishrana i miran san

* Svakodnevna predavanja i vežbe uključuju: Lični Put – osnovne postavke; otuđenje i povratak na Put; ezoterija, energetska pravila; bioenergetska reekvilibracija; prvobitna odluka; program svakodnevnog rada; tehnike disanja; molitva, meditacija na molitvu; stav – korekcija psihomentalnog i fizičkog stava (psihomentalne i fizičke vežbe i posebne tehnike); transformacija zlatne i plave svetlosti; slike uspeha; transformacija trostruke prisutnosti; meditacija i direktna informacija; individualna i grupna praksa, ostale vežbe; integracija programa u svakodnevni život.

Raspored dnevnih aktivnosti

 • Ustajanje je oko 7.00 h ujutru (zavisi od programa).
 • Zajedničko jutarnje psihomentalno vežbanje od 7.15.
 • Zatim sledi doručak.
 • Nakon doručka je odlazak u šetnju uz vežbe disanja i fizičke vežbe, kao i psihomentalne vežbe i predavanje u prirodi, sa pauzama i odmorima. Povratak je posle par/nekoliko sati, u zavisnosti od vremenskih prilika, satnice i dnevnog programa.
 • Sledi odmor i kraće predavanje pre Ručka u sali, u zavisnosti od satnice i programa, pa/ili zajednička priprema i konzumiranje glavnog obroka. Odmor posle ručka. Popodnevne su vežbe i/ili predavanja u prirodi ili u sali, u zavisnosti od vremenskih prilika i programa, kao i odlazak u šetnju (bazen), slobodne akivnosti…
 • Sledi Večera i zajedničke psihomentalne vežbe u sali, sa razgovorom.
 • Odlazak na spavanje u kasnijim satima, posle 23.00 h.

Program nije koncipiran kao turističko-rekreativni već kao radno-edukativno-razvojni proces intenzivnog rada na ličnom samousavršavanju i kao takav nije slobodnog, već zajedničkog radnog karaktera u kome se ili učestvuje u potpunosti ili uopšte ne učestvuje! Predviđen je intenzivan zajednički trening kome je prisustvo neophodno u potpunosti radi održavanja kontinuiteta u radu i razvojnom procesu svakog učesnika, kao i grupe u celini.

Samovoljno delimično i povremeno učestvovanje nije poželjno, odnosno, nije prihvatljivo. Zato je neophodno da se odmah odlučite da li ćete učestvovati u sopstvenom kreativnom preobražaju pod vođstvom iskusnih instruktora jer je sve podređeno i u funkciji vašeg razvoja i učenja.

Broj učesnika je ograničen na grupe između deset i petnaest polaznika. Smeštaj je u odgovarajućoj luksuznoj Vili, u lepo nameštenim trokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Ishrana je vegetarijanska, pretežno sveže i kuvano voće i povrće, semenke i žitarice. Razvojni trening i zajednički rad u svakodnevnim aktivnostima podrazumeva i učestvovanje u pripremi hrane i radu u kuhinji.

Sedmodnevni program u cenu uključuje pun pansion (smeštaj i tri obroka) i celodnevni trening, sa predavanjima i psihomentalnim vežbama, sa izletima u prirodu.

Prevoz do destinacije redovnim autobuskim linijama ili organizovano privatnim vozilima ili kombijem. Prevoz nije uračunat u cenu.

Prijave i rezervacije izvršiti ovde, blagovremeno, zbog ograničenog broja polaznika i specifičnosti Programa.