RADIONICE KRISTALOTERAPIJE

RADIONICE KRISTALOTERAPIJE

POPUST ZA MESEC MART 30%

PETAK / SUBOTA

9.3.’18 – PETAK – 18 do 20.30h

Uvodno predavanje o KRISTALIMA, POJAM I OSNOVNE KARAKTERISTIKE i šta je KRISTALOTERAPIJA. Pokazivanje osnovnih kristala i energetska priprema za intuitivni izbor, čišćenje i PROGRAMIRANJE izabranog gorskog kristala. Sve se radi uz vođstvo iskusnog instruktora i terapeuta Srđane Kalajdžić.

CENA RADIONICE (SA POPUSTOM) JE 1.000 din.

 

10.3.’18 – SUBOTA – 10 do 17h

Objašnjenje metoda korišćenja kristala, pokazivanje kristala, intuitivni izbor putem vođene meditacije i sam rad, postavljanje kristala. Pre postavljanja izabranih kristala SNIMA SE energetski sistem svakog polaznika, da se vidi energetsko stanje aure, energetskih centara, organa. Zatim instruktor postavi kristale na energetske centre i zaštitno polje oko polaznika, uradi mu KRISTALOTERAPIJU – 45 min. Nakon toga se ponovo snimi energetsko stanje sistema i proceni kako su delovali kristali na korisnika terapije. Tako svaki učesnik seminara dobije egzaktni rezultat dejstva kristala na svoj energetski sistem i kompletan organizam. U razgovoru sa instruktorom svako dobije smernice za dalji rad i način korišćenja kristala.

Uz literaturu na seminaru se dobije izabrani gorski kristal, koji se programira za neku bitnu svrhu i izabrani kristali za energetske centre, koje polaznik dalje koristi za svoje isceljenje, energetsko čišćenje, poboljšanje sveukupnog psihomentalnog stanja.

Nastavak rada i izučavanja kristaloterapije i drugih tehnika samolečenja i kreativnog razvoja, sledi svakog petka na zajedničkim vežbama od 19h do 20 i 30 h.

CENA RADIONICE (SA POPUSTOM) JE 7.000 din.