SEMINAR KRISTALOTERAPIJE

18. I 19.2.2023.

SUBOTA

Uvodna priča o KRISTALIMA, POJAM I OSNOVNE KARAKTERISTIKE, objašnjenje kako oni funkcionišu i šta je KRISTALOTERAPIJA.

Pokazivanje osnovnih kristala i energetska priprema za intuitivni izbor, čišćenje i programiranje izabranog gorskog kristala. Sve se radi uz vođstvo iskusnog instruktora i terapeuta Srđane Kalajdžić

NEDELJA

Objašnjenje metoda korišćenja kristala, pokazivanje kristala, intuitivni izbor putem vođene meditacije i sam rad, postavljanje kristala. Pre postavljanja izabranih kristala snima se energetski sistem svakog polaznika, da se vidi energetsko stanje aure, energetskih centara, organa. Zatim instruktor postavi kristale na energetske centre i zaštitno polje oko polaznika, uradi mu kristaloterapiju. Nakon toga se ponovo snimi energetsko stanje sistema i proceni kako su delovali kristali na korisnika terapije. Tako svaki učesnik seminara dobije egzaktni rezultat dejstva kristala na svoj energetski sistem i kompletan organizam. U razgovoru sa instruktorom svako dobije smernice za dalji rad i način korišćenja kristala.

Uz literaturu na seminaru se dobije izabrani gorski kristal, koji se programira za neku bitnu svrhu i izabrani kristali za energetske centre, koje polaznik dalje koristi za svoje isceljenje, energetsko čišćenje, poboljšanje sveukupnog psihomentalnog stanja.

Nastavak rada i izučavanja kristaloterapije i drugih tehnika samolečenja i kreativnog razvoja, sledi svakog petka na zajedničkim vežbama od 19h do 20 i 30 h.

Zainteresovani se mogu javiti putem ovog linka