Radiestezijske usluge

Nudimo vam radiestezijski pregled vašeg prostora (stan, kuća, radni prostor, zemljište…). U detekciju su uključena ispitivanja svih pozitivnih mesta (ležaj, odmor, kuhinja…), zona i tačaka, kao i svih grupa negativnih uticaja (geopatogena, kosmička, tehnička i ostala zračenja…).

Nakon izvršene detekcije sagledava se celokupna slika i daje energetska ocena prostora, crtež situacije i mogućih rešenja, kao i saveti i preporuke kako rešiti energetsko stanje poboljšavajući ga razmeštajem, bojama, rasporedom stvari, unošenjem elemenata koji energetski štite, čiste i oplemenjuju prostor (kristali, biljke, novi nameštaj, energetski reekvilibratori i zaštitnici i drugo, a u zavisnosti od celokupne slike…). Moguća su i dodatna energetska čišćenja ukoliko ima potrebe za time.

U slučaju da tek tragate za lokacijom i mestom za postavljanje kuće, pravilnim projektovanjem po vašoj meri i zdravom gradnjom, nudimo vam stručnu pomoć našeg Eko tima sastavljenog od vrsnih stručnjaka radiestezije, arhitekture, građevinarstva, energetskih i Feng Shui savetnika…

Sva pitanja u vezi naših usluga i artikala u ponudi, možete postaviti ovde