Knjige i skripte

Srđana i Zlatko Kalajdžić – Put Ljubavi i Savršenstva put ljubavi i savrsenstva

Knjiga “Put Ljubavi i Savršenstva” je udžbenik iz oblasti ličnog razvoja i potpunog kreativnog ostvarenja i osnovna je literatura praktičnog rada Škole “Lični Put”. Knjigom su obuhvaćene najvažnije oblasti osvešćivanja, buđenja, preobražaja, oplemenjivanja, kultivisanja i razvoja svih naših potencijala, promene svih aspekata i života uopšte u novi, viši kvalitet i njegovo potpuno i svesno življenje kroz ostvarenje svog, Jedinstvenog Smisla Postojanja – Ličnog Puta Ljubavi i Savršenstva, Puta Svetlosti i Slobode. Kroz objašnjenje šta je to Put i kako se usmeriti ka njemu, ova knjiga nas vodi kroz praktična vežbanja, od tehnika opuštanja, preko sistema disanja, pravilnog stava, koncentracije, kreativne vizualizacije, skupa pozitivnih afirmacija, molitvi i meditacija, do specifičnih tehnika samolečenja, energetskih transformacija, indukcija i još mnogo toga… Sistem svakodnevnog rada na ličnom razvoju i njegova integracija u svakodnevni život! Krenite i Vi putem potpunog samoostvarenja!

 

Zlatko Kalajdžić – Ekologija Svesti – Bioradiestezija

“Ekologija Svesti – Bioradiestezija” je udžbenik iz praktične radiestezije koji obrađuje više oblasti, počev od teorijskih postavki energetskog ustrojstva i toga šta je to radiestezija i na kojim osnovama počiva, pa vas kroz prve korake praktičnog rada postepeno uvodi u sve oblasti i načine primene radiestezije u ispitivanju i uređenju prostora, poboljšanju zdravlja, ličnom razvoju, sve do direktnih komunikacija sa najvišim nivoima postojanja. Saznajte da je sve energija, šta je to radiestezija i na kojim osnovama počiva, naučite odabir pribora, upoznajte početni rad, simbole, čišćenja i zaštitu. Naučite sve o kapacitetu, zračenjima, ispitivanju uticaja, savladajte zdravstvenu detekciju, rad na daljinu, sve načine korišćenja dinamičkog kruga, uspostavljanje ravnoteže u prostoru. Naučite kako da dalje sami istražujete i razvijate se u svim oblastima života. Naučite kako da do odgovora dođete sami!

 

Srđana Kalajdžić – Terapija kristalima u isceljivanju ljudi i prostora 

Brošurom su obuhvaćene sve potrebne osnove rada sa kristalima, njihova nabavka, energetsko čišćenje i održavanje, primena u terapiji. Posebno je objašnjeno povezivanje sa kristalima i njihovo “programiranje”. Autor skripte nam, iz svog bogatog isceliteljskog, terapeutskog iskustva, daje mogućnost da na lak i jednostavan način proširimo svoje znanje o kristalima uopšte, kao i njihovim vrednostima u pomoći koju nam daju u procesu našeg ličnog, kao i isceljivanja našeg životnog i radnog prostora, uspostavljanju bioenergetske ravnoteže i oplemenjivanja našeg života. Saznajte koji kristal pomaže kod određenog problema, odnosno, kako da jednim ili kombinacijom više kristala ublažite ili eliminišete probleme psihomentalne ili fizičke prirode. Svoje znanje možete dopuniti dodatnom praktičnom obukom koju vodi Srđana Kalajdžić, uz proučavanje, upoznavanje i nabavku najraznovrsnijih kristala.

 

Sva pitanja u vezi naših usluga i artikala u ponudi, možete postaviti ovde