Energetski reekvilibrator

Nudimo vam jedan vid energetske zaštite, lečenja i poboljšanja atmosfere vašeg prostora, a ujedno i poboljšanja vašeg zdravlja, razvoja svih vaših potencijala i opšteg blagostanja i napretka.

U pitanju su manje energetske pločice (manji prostor, lična upotreba za poboljšanje zdravlja, energetska zaštita i čišćenje…), kao i veći paneli za prostor.

Energetski reekvilibrator na biološke sisteme i u prostoru deluje svojom konstrukcijom, oblikom i materijalima od kojih je izrađen, dovodeći u optimalan odnos potencijale bioloških sistema sa njihovim okruženjem. Ovaj elemenat deluje po principu specifičnog energetskog primopredajnika, čije je dejstvo na čoveka i sav ostali živi svet dvostruko, u zavisnosti da li je u kontaktu sa pozitivnim ili negativnim energetskim vibracijama.

Pozitivne energetske vibracije – one koje na čoveka deluju blagotvorno, Bioenergetski Reekvilibrator prima, rezonira u skladu sa njima i time ih pojačava, i tako uvećane vraća nazad u prostor i u naše Biopolje, u naš energetski sistem. U kontaktu sa negativnim energetskim vibracijama Reekvilibrator ih apsorbuje i transformiše, menjajući im pravac, frekvenciju i amplitudu, i zatim emituje pročišćenu i optimalnu energiju u naše polje ili prostor oko sebe. Ovo dvostruko dejstvo daje mu ulogu efikasnog zaštitnika od štetnih uticaja u prostoru, a sa druge strane, pojačivača pozitivnih vibracija koje širi dalje u prostor i/ili ljudski energetski sistem.

U sklopu uređenja prostora, kao i za ličnu upotrebu, dobijate našu stručnu pomoć i savete, radiestezijski pregled i ugradnju naših Energetskih Reekvilibratora.

 

Sva pitanja u vezi naših usluga i artikala u ponudi, možete postaviti ovde